Snekkedrevsslangeklemmer

Den høje klemkraft gør dette til en kraftig clips.Fås som slangeklemmer i rustfrit stål eller stål, disse er ideelle, når pladsen er begrænset eller svær at nå.Anbefales IKKE til blød eller silikoneslange.Til små slangesamlinger skal du overveje mini-snekkedrevsslangeklemmer.

_MG_3769   Amerikansk type rustfrit stål rørclips

Applikationer og industrier:

  • Trådforstærkede slanger
  • Brændstofledninger og udstødningsslanger til biler
  • VVS – tætning af slanger, vandrør og udløb til marinevaske
  • Skiltning, midlertidige reparationer, tætning af store containere

美式1      美式3

Disse højmoment-ormeklemmer er den stil, man mente, når man refererer til jubilæumsclips.De har en skrueformet skrue eller snekkegear, som er anbragt i klemmen.Når skruen drejes, virker den som et snekkedrev, der trækker i båndets gevind.Båndet strammes derefter rundt om slangen eller røret.

 

美式6    美式2

Miniature slangeklemmer til ormdrev kaldes almindeligvis mikroslangeklemmer.De har typisk et 5/16" bredt bånd og en 1/4" slidset sekskantskrue.Konstruktionen kan udføres med en kombination af rustfri stålbånd og zinkbelagte eller rustfri stålskruer.

美式

Snekkedrev eller snekkegearslangeklemmer er den mest brugte slangeklemme.Klemmerne har typisk et 1/2" bredt bånd og en 5/16" slidset sekskantskrue.Anbefales ikke til brug med bløde/silikoneslanger eller -rør.Slangeklemmerne er fremstillet i overensstemmelse med den anerkendte ANSI/SAE J 1670 standard, med titlen "Type F klemmer til VVS-applikationer".


Indlægstid: 29-jun-2022